Diagnose

Diagnose

Met onze diagnosesystemen van Jaltest & Snap-on kunnen wij zowel in huis als op locatie diagnose stellen aan complexe voertuig-managementsystemen van Motoren, Machines, Bedrijfswagen & Personenwagen met een gedetailleerde beschrijving van de foutcodes. 

Onze software diagnosesystemen hebben een brede dekking over de verschillende elektronische systemen die aanwezig zijn op Landbouwmachines (Agricultural), Bouwmachines (Off-Highway), Heftrucks (Material Handling Equipment), Bedrijfswagens en Personenwagens. Ook voor militaire voertuigen kunnen onze diagnosesystemen gebruikt worden.

Doordat wij beschikken over meerdere diagnose instrumenten zoals een oscilloscoop en meet- en inspectie instrumenten, kunnen wij zeer uitgebreid diagnose stellen aan uw motor. Denk hierbij aan live data uitlezen, adaptie waardes beoordelen, compressie testen met behulp van ampère meeting of een visuele inspectie van verbrandingsruimtes met een scopecamera.

Tevens kunnen wij in onze werkplaats complete injectortests uitvoeren van zowel mechanische als common-rail diesel verstuivers. Ook het testen en reinigen van benzine injectoren is mogelijk.

Testen & Reviseren